Hisseleri 2 gündür TAVAN olan şirket, SPK'dan onay bekliyor!

Borsa İstanbul'un sermayesi düşük şirketlerinden Link Bilgisayar'ın hisseleri, 2 gündür tavan oluyor…

Hisseleri 2 gündür TAVAN olan şirket, SPK'dan onay bekliyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un sermayesi düşük şirketlerinden Link Bilgisayar’ın hisseleri, 2 gündür tavan oluyor. Şirket, %200 oranında bedelsiz sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan onay bekliyor.

11.000.000 TL sermayesi olan Link Bilgisayar‘ın Borsa İstanbul‘daki halka açıklık oranı ise %33,74 olması ile dikkat çekiyor. Şirketin hisseleri, Mayıs 2023’ten bu yana %300‘ün üzerinde değer kazandı. Son zamanlarda yükselişi ile adından söz ettiren LINK, yatırımcıların da dikkatini üzerine çekiyor.

Haber

2 GÜNDÜR TAVAN!

3 Kasım Cuma gününü 113 TL‘den kapatan LINK, 6 Kasım Pazartesi günü tavana yükselmişti. Geçtiğimiz günü tavan fiyat olan 124,30 TL‘den kapatan Link Bilgisayar hisseleri, 7 Kasım Salı günü de yine tavan fiyat olan 136,70 TL‘ye yükseldi. Şirket, son 2 günde yatırımcılarına %20‘nin üzerinde kazanç sağladı.

%200 BEDELSİZ İÇİN SPK’DAN ONAY BEKLİYOR

Link Bilgisayar, 11.000.000 TL olan sermayesini %200 oranında bedelsiz artırarak 33.000.000 TL’ye yükseltmek için karar almıştı. Şirket, bu karar doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurusunu iletti ve Kurul’dan onay beklemeye başladı.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme