Hissesi 55 kat yükseldi, SPK'dan onay bekliyor!

Borsa İstanbul'un önde gelen teknoloji devi, halka arz katılımcılarına %5548 para kazandırdı! İşte…

Hissesi 55 kat yükseldi, SPK'dan onay bekliyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen teknoloji devi, halka arz katılımcılarına %5548 para kazandırdı! İşte detaylar!

Son zamanlarda birçok şirketin hisselerinde yükseliş devam ediyor. Borsa İstanbul’da genel bir düşüş görülse de bazı şirketlerin hisseleri, yatırımcılarına para kazandırmayı sürdürüyor. Bu şirketlerden biri de %1200 bedelsiz sermaye artırımı başvurusu SPK’da bekleyen Mia Teknoloji oldu.

Mia Teknoloji halka arzına katılanların parası tam 55 katın üzerinde primlendi.

2006 yılında kurulduktan sonra 2021 yılında halka arz kararı almıştı. Şirketin halka arzında, hisse başı 15,80 TL fiyattan talep toplama işlemi gerçekleştirildi. O dönem halka arza katılan yatırımcı sayısı az olduğundan, 12.500.000 lot toplam 196.813 kişi dağıtıldı. Halka arza katılan yatırımcılara, 71-72 lot MIATK hissesi düştü.

HALKA ARZIN ARDINDAN 55 KAT PRİMLENDİ

Mia Teknoloji’nin halka arz edilen hisseleri, 22 Kasım 2021 tarihinden bu yana gösterdiği performans ile dudak uçuklatmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 yıllık borsa serüveni bulunan şirketin hisseleri, 15,80 TL’den halka arz edildikten sonra 880 TL’nin üzerine çıktı. Bu durumda şirketin halka arzından bu yana hisselerini elinde bulunan yatırımcıların payları, 55 kat değerlenmiş oldu. Halka arzda, 72 lota karşılık 1.137,6 TL veren yatırımcının bugünkü hisse değeri ise 880 TL üzerinden tam 63.360 TL’ye yükseldi.

Haber
MIATK HALKA ARZ SONRASI BORSA PERFORMANSI

%1200 BEDELSİZ ONAY BEKLİYOR

Mia Teknoloji’nin %1200 bedelsiz sermaye artırımı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan onay bekliyor. Uzun zamandır SPK’dan onay bekleyen şirket hakkındaki gelişmeleri, aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalarımız üzerinden takip edebilirsiniz.

Haber
MIA TEKNOLOJİ BEDELSİZ DETAYLARI


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme