İhale kazandığını açıklayan şirketin hissesi tavana yürüdü!

Borsa İstanbul'un dikkat çeken teknoloji şirketi kazandığı ihaleyi açıkladı. Şirketin hisseleri bir…

İhale kazandığını açıklayan şirketin hissesi tavana yürüdü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un dikkat çeken teknoloji şirketi kazandığı ihaleyi açıkladı. Şirketin hisseleri bir anda tavan fiyata yürüdü. İşte detaylar!

Son zamanlarda açıkladığı finansal tabloların yanı sıra, yaptığı iş anlaşmaları ve kazandığı ihalelerle de dikkat çeken Fonet Bilgi Teknolojileri (FONET), yeni ihale kazandı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamada, kazandığı ihaleyi açıklayan şirket, ihale bedelinin ise 15.383.682 TL olduğunu belirtti. Şirketten yapılan açıklamada, “İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan ve 26.10.2023 tarihinde duyurusunu yaptığımız “36 ay süreli Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) Hizmet Alımı” ihalesi sonuçlanmış olup, ihaleyi şirketimiz kazanmıştır. Yasal itiraz süreci beklenmekte olup akabinde sözleşme imzalama aşamasına geçilecektir. İhale bedeli 15.383.682,00 TL’dir.” denildi.

HİSSELERİ TAVANA YÜRÜDÜ!

FONET’ten gelen bu açıklamanın ardından şirketin Borsa İstanbul’da işlem gören hisseleri de bir anda yükselişe geçti. 21 Kasım tarihinde seansı 25,52 TL’den kapatan FONET hisseleri, gelen KAP açıklamasının ardından saat 16.00 itibariyle en yüksek %8’in üzerinde yükseliş kaydederek tavan fiyata yakın olan 27,76 TL’yi gördü.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme