Yeni halka arz şirketten 615.000 avro bedelli iş anlaşması!

Borsa İstanbul'da yeni halka arz şirketi, iş anlaşması açıkladı. PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE…

Yeni halka arz şirketten 615.000 avro bedelli iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da yeni halka arz şirketi, iş anlaşması açıkladı.

Halka arz edilen yeni şirketlerden biri olan Bülbüloğlu Vinç Sanayi, yeni iş anlaşması açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklama ile yatırımcılarını bilgilendiren Bülbüloğlu Vinç, anlaşma bedelinin ise 615.000avro olduğunu belirtti.

Şirketten yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

“Şirketimiz yurt içi bir firma ile döküm vinci üretimi ve teslimi için sözleşme imzalamış olup, sözleşme bedeli 615.000 Euro’dur. Söz konusu vincin teslimatının 35 hafta içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.”

31 TL FİYATLA HALKA ARZ EDİLMİŞTİ!

2023 Şubat ayında halka arz edilen Bülbüloğlu Vinç (BVSAN) hisseleri, 31 TL fiyatla satışa sunulmuştu. Şirketin hisseleri, son zamanlarda ise 100 TL’nin üzerinde işlem görüyor. BVSAN, halka arzının ardından yatırımcılarına %250’nin üzerinde kazanç sağladı.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Share


Benzer Haberler

Bakmadan Geçme