Kaleseramik (KLSER) borsa işlem tarihi belli oldu

Halka arz olan şirketlerden Kaleseramik'in talep toplama işlemleri tamamlanmıştı. Sabah saatlerinde…

Kaleseramik (KLSER) borsa işlem tarihi belli oldu
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halka arz olan şirketlerden Kaleseramik’in talep toplama işlemleri tamamlanmıştı. Sabah saatlerinde halka arz sonuçlarını açıklayan şirket bu kez de Borsa İstanbul işlem tarihini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, KLSER paylarının 27 Temmuz Perşembe günü borsada işleme başlayacağı belirtildi. İşte diğer detaylar!

SPK, Kaleseramik’in halka arzına 13 Temmuz tarihinde onay vermişti. Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından biri olan şirket, 20-21 Temmuz tarihlerinde banka ve aracı kurumlar üzerinden talep topladı. 24 Temmuz Pazartesi günü halka arz sonuçlarını açıklayan Kaleseramik, işlem tarihini de KAP üzerinden duyurdu.

Şirketin halka arz edilen payları, 27 Temmuz Perşembe günü Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayacak.

Kaleseramik’ten konuya ilişkin yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Kaleseramik, Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş.‘nin (Şirket) 109.390.465 TL nominal değerli paylarının halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 514.778.660,51 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi’nin 8’inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır.

Halka arz edilen Şirket payları 27/07/2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da 25 TL/pay baz fiyat, “KLSER.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlenmiştir.”

Bakmadan Geçme