Kaleseramik talep toplama tarihleri belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 13 Temmuz'da halka arzını onayladığı dev şirket Kale Seramik'in talep…

Kaleseramik talep toplama tarihleri belli oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’nun 13 Temmuz’da halka arzını onayladığı dev şirket Kale Seramik’in talep toplama tarihleri belli oldu. Şirketten yapılan açıklamada, 20-21 Temmuz tarihleri arasında halka arz için talep toplanacağı duyuruldu. İşte detaylar!

SPK, Kaleseramik’in halka arzına 13 Temmuz tarihinde onay vermişti. Şirket, halka arza kısa zaman önce karar vermiş ve taslak izahname de duyurulmuştu. Kaleseramik’in halka arzında toplam 109.390.465 lot satışa sunulacak.

Halka arz fiyatı ise 25 TL olacak. Öte yandan Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş.‘nin Borsa İstanbul’daki işlem kodu ise KALES olacak. Şirketin halka arzında dağıtım yöntemi ise bireysel yatırımcılara eşit olacak. Tahsisat oranları için sayfanın en altında linkleri bulunan mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uyumlu olanı indirerek tüm gelişmeleri anlık bildirimlerle öğrenebilirsiniz.

TALEP TOPLAMA TARİHLERİ BELLİ OLDU

Kaleseramik, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden halka arz için belirlenen talep toplama tarihlerini de açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, 20-21 Temmuz tarihleri arasında banka ve aracı kurumlar üzerinden talep toplanacağı duyuruldu.

Bakmadan Geçme