Katılımevim (KTLEV) halka arz kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 1 Haziran tarihinde halka arz onayı alan Katılımevim'de, 6 Haziran…

Katılımevim (KTLEV) halka arz kaç lot verir?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan 1 Haziran tarihinde halka arz onayı alan Katılımevim’de, 6 Haziran tarihinde talep toplama işlemleri başlıyor. Peki Katılımevim kaç lot verir? KTLEV halka arz kaç lot talep edilmeli, ne kadar para gerekli?

Borsa İstanbul’a bir yeni şirket daha geliyor. Sermaye Piyasası Kurulu, 1 Haziran tarihinde 4 şirketin birden halka arzına onay vermişti. Bu şirketlerden biri de Katılımevim Tasarruf Finansman A.Ş. oldu. Şirketin halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar ise bu halka arza kaç lot edecekleri konusunda internet üzerinde araştırma yapıyor.

Katılımevim’de talep toplama işlemi 6 Haziran’da başlıyor ve 7 Haziran’da son bulacak. Halka arzda toplam lot sayısı 60 milyon ve tamamen eşit dağıtım yöntemi uygulanacak.


HATIRLATMA: BU BİLGİLERE DAHA KOLAY ERİŞMENİZ MÜMKÜN! Halka arz, sermaye artırımı ve borsa haberleri için mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uygun olanı indirmeyi unutmayın. iOS ve Android uygulama linkleri, sayfanın en altında yer almaktadır.


Bu durumda;

800.000 katılım: 75 lot = 1.007 TL

1 milyon katılım: 60 lot = 806 TL

1,2 milyon katılım: 50 lot = 671 TL

1,3 milyon katılım: 46 lot = 617 TL

1,4 milyon katılım: 43 lot = 577 TL

1,5 milyon katılım: 40 lot = 537 TL

1,7 milyon katılım: 35 lot = 470 TL

Bu halka arza minimum 1,2 milyon yatırımcının katılmasını bekliyoruz. Bu durumda, en fazla 50 lot talep girilmesi yeterli olacaktır. Ancak daha az katılımda, daha fazla lot dağıtılacağını unutmayın!

Yatırımınızı burada yer alan bilgilere göre gerçekleştirmemenizi önemle hatırlatırız.


Bakmadan Geçme