Kimteks milyon avroluk iş anlaşmasını duyurdu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Kimteks Poliüretan (KMPUR), Kamuyu Aydınlatma Platformu…

Kimteks milyon avroluk iş anlaşmasını duyurdu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerden Kimteks Poliüretan (KMPUR), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni iş anlaşması duyurdu.

KMPUR kodu ile Borsa İstanbul’da payları işlem göre Kimteks Poliüretan, KAP üzerinden yaptığı açıklamada yeni iş anlaşmasının 24 milyon avroya ulaşmasının beklendiğini duyurdu.

Şirket yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Şirketimiz, önemli bir ihracat pazarımızdaki distributorler ile 2024 yılı sonuna kadar toplamda yaklaşık 24 milyon Euro ciroya ulaşmayı hedefleyen bir anlaşmaya varmıştır. Bu anlaşma kapsamında 2 Haziran Cuma günü başarılı bir denetim gerçekleşmiştir. Bu anlaşmanın ilk aşaması, 2023 yılının geri kalanı için 5 milyon Euro değerinde bir ciro taahhüdünü içermektedir. İkinci aşama ise başlatılan diğer ürün testleri ile devam edecek olup, 2024 yılı için anlaşmanın öngördüğü 19 milyon Euro ciro hedefinin gerçekleşmesi beklenmektedir. İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.”

Bakmadan Geçme