Kısa zamanda sert yükselen halka arz hisse taban oldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz hissesi, kısa zamanda sert yükselmişti. Batı Ege GYO (BEGYO) payları, bugün taban fiyata düştü.

Kısa zamanda sert yükselen halka arz hisse taban oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Batı Ege GYO (BEGYO), halka arz sonrası düşse de daha sonra %123 yükseliş göstermişti. Yatırımcılarına kazandıran halka arz hisselerinden biri olan BEGYO, son zamanlarda da sert yükselişi ile dikkat çekmişti. Hisse, 8 Mayıs 2024 tarihli seansta ise taban fiyata geriledi.

HALKA ARZ SONRASI %123 KAZANDIRDI!

Batı Ege GYO'nun halka arz edilen payları, 8 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Halka arz fiyatı 3 TL olan BEGYO, 19 Mart 2024 tarihli seansta zirve fiyatını gördü. Hisse, o tarihte 6,69 TL'ye yükselerek halka arz sonrası %123 değerlenmiş oldu.

Kısa zamanda sert yükselen halka arz hisse taban oldu!

Fotoğraf: Tradingview

SON 1 AYDA İSE %41 YÜKSELDİ!

Batı Ege GYO'nun Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 4 Nisan 2024 tarihli seansı 3,87 TL'den kapatarak son zamanların dip seviyesini görmüştü. O tarihin ardından yükselişe geçen hisse, 7 Mayıs 2024 tarihinde ise 5,47 TL'yi görerek 1 aya yakın zamanda %41" değer kazanmıştı. 8 Mayıs seansında hisseye gelen yoğun satış, taban fiyatı ise kaçınılmaz kıldı. BEGYO payları günün taban fiyatına düşerek 4,93 TL'ye geriledi.

Kısa zamanda sert yükselen halka arz hisse taban oldu!

Fotoğraf: Tradingview


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme