Kron Teknoloji (KRONT) 2024 temettü kararını açıkladı

Borsa İstanbul'un teknoloji şirketlerinden Kron Teknoloji (KRONT) 2024 yılı temettü kararını duyurdu.

Kron Teknoloji (KRONT) 2024 temettü kararını açıkladı
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kron Teknoloji (KRONT), 2024 yılı temettü kararını açıkladı. Şirket, temettü konusunda Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir açıklamada bulundu. Borsa İstanbul'un önde gelen teknoloji şirketlerinden olan Kron Teknoloji yaptığı açıklamada temettü ödemesinin yapılmayacağını belirtti.

Kron Teknoloji (KRONT) 2024 temettü kararını açıkladı

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Şirketimizin Sermaye Piyasası düzenlemeleri çerçevesinde hazırlanan ve Kavram Bağımsız Denetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi tarafından denetlenen 01.01.2023-31.12.2023 hesap dönemine ait finansal tablolarımıza göre 2023 mali yılına ait faaliyetlerden elde edilen dönem karından vergi ve sair yasal yükümlülükler çıkarıldığında toplam net dönem karının 46.370.299 TL (Vergi Usul Kanununa göre hazırlanan mali tablolarda bu rakam 86.225.992,42 TL'dir) olduğu anlaşılmaktadır,

2023 yılına ait net dönem karının dağıtılmayarak Şirket yatırımlarında kullanılması amacıyla Şirket hesaplarında bırakılması konusunda pay sahiplerinin bilgilendirilmesine ve bu hususun Genel Kurulun onayına sunulmasına Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiştir.

Yönetim Kurulunun kar dağıtımı yapılmamasına ilişkin yukarıda yazılı kararı müzakereye açıldı. Yapılan müzakereler sonucunda, Yönetim Kurulunun 2023 yılı kar dağıtımı yapılmaması ile ilgili teklifi, genel kurulun onayına sunuldu.

Yönetim Kurulunun 2023 yılı kar dağıtımı yapılmaması ile ilgili teklifi katılanların oy birliği ile kabul edildi." 

Kron Teknoloji (KRONT) 2024 temettü kararını açıkladı


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme