Kuzey Boru'dan yeni üretim tesisi açıklaması!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Kuzey Boru (KBORU), Malatya'da inşası devam eden üretim tesisi hakkında açıklamada bulundu.

Kuzey Boru'dan yeni üretim tesisi açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem görmeye başlayan şirketlerden Kuzey Boru, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir açıklamada bulundu. Şirketten yapılan açıklamada, inşası devam eden yeni üretim tesisi hakkında yatırımcılar bilgilendirildi. 

Kuzey Boru'nun KAP açıklamasında, "Şirketimize sıklıkla sorulan Malatya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki  "CTP Boru Üretim Tesisi" yatırımının son durumu hakkında yatırımcılarımızı bilgilendirme gereği duyulmuştur. Yatırımımız ile ilgili bugüne kadar 464.521.359 TL ödeme yapılmıştır. Bu kapsamda tüm üretim hatları ve ekipman satın almaları yapılmış, fabrika binası, idari bina ve stok sahası ile çevre düzenleme inşaat yapım işleri tamamlanmıştır. Üretim tesisi içerisindeki proses alt yapı çalışmaları %90 seviyesinde olup, 2024 Nisan sonu itibariyle tamamlanacaktır. Üretim hatlarının sevk işlemleri 2024 Mayıs sonu itibariyle başlayacaktır. Böylelikle "Malatya CTP Boru Üretim Tesisi" nin 2024 Haziran sonuna kadar üretime hazır hale getirilmesi planlanmaktadır. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla."
denildi.

Bakmadan Geçme