Kuzey Boru katılım endeksine uygun mu, KBORU kaç lot verir? HALKA ARZ

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 1 Aralık'ta Kuzey Boru A.Ş.'nin halka arzına onay verdi. Kuzey Boru…

Kuzey Boru katılım endeksine uygun mu, KBORU kaç lot verir? HALKA ARZ
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 1 Aralık’ta Kuzey Boru A.Ş.‘nin halka arzına onay verdi. Kuzey Boru halka arz katılım endeksine uygun mu? KBORU kaç lot verir kişi başı?

SPK’dan 1 Aralık 2023 tarihinde 3 şirkete halka arz onayı verildi. Bu şirketlerden biri olan Kuzey Boru’nun halka arz ayrıntılarını sizler için derledik. Yatırımcıların halka arza dair merak ettiği konuların başında, şirketin katılım endeksine uygunluğu ve tahminin kişi başı kaç lot vereceği konusu! İşte detaylar!

KUZEY BORU KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Kuzey Boru katılım endeksine uygun olup olmadığı konusu, SPK onaylı izahnamenin yayınlanmasının ardından netlik kazanacak. Bu detay netleştiğinde mobil uygulamalarımız ve WhatsApp kanalımızdan bildirim gönderilecektir.

KUZEY BORU KAÇ LOT VERİR?

1,8 milyon katılım: 13-14 lot (471-507 TL)

2 milyon katılım: 12 lot (435 TL)

2,8 milyon katılım:  8-9 lot (290-326 TL)

3 milyon katılım: 8 lot (290 TL)

3,4 milyon katılım: 7 lot (254 TL)

4 milyon katılım: 6 lot (218 TL)

4,5 milyon katılım: 5 lot (181 TL)


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme