LILAK kaç lot verdi? Lila Kağıt halka arz sonuçları açıklandı mı?

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan Lila Kağıt talep toplama işlemlerini tamamladı. Lila Kağıt kaç lot verdi? LILAK halka arz sonuçları açıklandı mı? Lila Kağıt borsada ne zaman işlem görecek?

LILAK kaç lot verdi? Lila Kağıt halka arz sonuçları açıklandı mı?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 25 Nisan tarihinde Lila Kağıt'ın halka arzına onay vermişti. Şirket, 30 Nisan, 2 ve 3 Mayıs tarihlerinde talep toplama işlemlerini tamamladı. Şirketin talep toplamasının bitmesinin ardından halka arz sonuçları yatırımcılar tarafından araştırılmaya başladı. Lila Kağıt'ın halka arzında kişi başı kaçar lot düşeceği konusu da araştırmalardan biri olarak dikkat çekiyor.

LİLA KAĞIT KAÇ LOT VERDİ?

Lila Kağıt halka arzında toplam 120.000.000 lot dağıtıldı. Şirketin halka arzına katılan bireysel yatırımcılara ise 84.000.000 lot tahsis edildi.

LİLA KAĞIT HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Lila Kağıt'ın halka arz sonuçları, 6 ya da 7 Mayıs tarihinde açıklanacak. Şirketin halka arz sonuçlarını açıklaması ile birlikte, kaç kişi ve kurumun talep gönderdiği, kişi başı kaçar lot dağıtıldığı konusu da netlik kazanacak.

LİLA KAĞIT BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Lila Kağıt'ın halka arz edilen paylarının, 8 ya da 9 Mayıs tarihinde LILAK işlem kodu ile Borsa İstanbul'da işleme başlaması bekleniyor.