Mavi Giyim bedelsiz ne zaman? MAVI hisse ne zaman bölünecek?

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Mavi Giyim, yüzde 100 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. Mavi Giyim bedelsiz ne zaman? Mavi hisse ne zaman bölünecek 2024?

Mavi Giyim bedelsiz ne zaman? MAVI hisse ne zaman bölünecek?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının önde gelen şirketlerinden biri olan Mavi Giyim, %100 bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. Şirketin aldığı bu karar sonrasında yatırımcılar da bedelsiz sermaye artırımının detaylarını araştırıyor. 

Mavi Giyim bedelsiz ne zaman? Mavi hisse ne zaman bölünecek? gibi soruların yanıtları araştırılıyor. Şirketin bedelsiz sermaye artırımı detayları şu şekilde:,

MAVİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Yönetim Kurulu Karar Tarihi: 10.01.2024

Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL): 500.000.000

Mevcut Sermaye (TL): 198.628.000

Ulaşılacak Sermaye (TL): 397.256.000

Bedelsiz Oranı: %100

SPK Onay Tarihi: Onay Bekliyor

Bölünme Tarihi: ***

MAVİ NE ZAMAN BÖLÜNECEK?

Mavi Giyim, bedelsiz sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay bekliyor. Şirketin SPK'dan onay alması halinde mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecektir. Uygulama linklerini sayfanın altında bulabilirsiniz.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme