Meka Beton halka arz sonuçları! MEKAG kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Geçtiğimiz hafta halka arz onayı alan Meka Beton Santralleri, 5-6 Ekim tarihlerinde talep toplama…

Meka Beton halka arz sonuçları! MEKAG kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta halka arz onayı alan Meka Beton Santralleri, 5-6 Ekim tarihlerinde talep toplama işlemlerini gerçekleştirdi. Meka Beton halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? MEKAG kaç lot verdi? Meka Beton (MEKAG) borsada ne zaman işlem görecek?

28 Eylül 2023 tarihinde halka arz onayı alan tek şirket, Meka Beton Santralleri olmuştu. MEKAG kodu ile halka arz edilen şirket, tamamen eşit dağıtım yöntemi ile pay satışı gerçekleştirdi. Meka Beton halka arzında fiyat, 25 TL olarak duyurulmuştu. Şirket, toplam 16.900.000 lotu halka arza konu etti. MEKAG halka arzında, 5-6 Ekim 2023 tarihlerinde talep toplama işlemleri gerçekleştirildi.

Talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise yatırımcılar, halka arz sonuçlarını ve kaçar lot dağıtıldığı konusunu araştırıyor. Meka Beton halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? MEKAG kaç lot verdi kişi başı?

MEKA BETON HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Meka Beton’un halka arz sonuçları henüz açıklanmadı. MEKAG halka arz sonuçlarının 9 Ekim 2023 tarihinde açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar açıklandığında, mobil uygulamalarımız ve WhatsApp kanalımızdan anlık bildirimle paylaşılmaktadır. Uygulamalarımızdan cihazınıza uyumlu olanı ücretsiz bir şekilde indirmek ya da WhatsApp kanalımıza katılmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

WhatsApp Kanalı Linki

MEKAG KAÇ LOT VERDİ?

Meka Beton Santralleri’nin halka arzında dağıtılan lot sayısı, 6 Ekim akşam saatlerinde netlik kazanacak. Lot dağılımı gerçekleştiğinde haberimiz güncellenecektir.

MEKA BETON BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Meka Beton’un halka arz edilen payları (MEKAG)‘nın 11 Ekim 2023 tarihinde borsada işlem görmesi bekleniyor. Tarih netleştiğinde haberimiz güncellenecektir.


Bakmadan Geçme