Mia Teknoloji (MIATK) hisse cezası ne zaman bitiyor?

Borsa İstanbul'da son zamanların en çok yükselen hisselerinden biri Mia Teknoloji hisseleri oldu…

Mia Teknoloji (MIATK) hisse cezası ne zaman bitiyor?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da son zamanların en çok yükselen hisselerinden biri Mia Teknoloji hisseleri oldu. MIATK hisselerine Borsa İstanbul tarafından Kredili alım ve açığa satışın yanı sıra, brüt takas, emir paketi tedbiri ve tek fiyat cezaları getirildi. Peki, Mia Teknoloji’de bu cezalar ne zaman sona erecek?

2023 yılında adından en çok söz ettiren hisselerinden biri de Mia Teknoloji hisseleri oldu. Borsa İstanbul’da MIATK kodu ile işlem gören şirket hisseleri, Mayıs ayında 85 TL fiyatlarından başladığı yükseliş yolculuğunda, yaklaşık 800 TL’yi gördü.

Şirketin sert yükselen hisselerine, 26 Eylül 2023 tarihinde Borsa İstanbul tarafından bazı tedbirler getirildi. Borsa İstanbul, ayrı ayrı yapılan açıklamalarda MIATK hisselerine Kredili alım ve açığa satış, brüt takas, emir paketi tedbiri ve tek fiyat tedbirleri getirildiğini duyurdu. Şu anda Mia Teknoloji hisseleri, tek fiyat emir toplama işlemine tabi tutuluyor. Peki bu ceza ne zaman bitecek?

Mia Teknoloji cezası ne zaman bitecek?

Mia Teknoloji hisselerinde uygulanan bu tedbirlerin tamamı, 25 Ekim 2023 tarihli seansın tamamlanmasının ardından bitmiş olacak. MIATK hisseleri, 26 Ekim Perşembe günü Borsa İstanbul’da normal bir şekilde sürekli alım satıma açılacak.

Bakmadan Geçme