Mia Teknoloji yatırımcılarına 8 ay sonra gelen müjde!

Borsa İstanbul'un önde gelen teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji yatırımcıları, sonunda beklediği…

Mia Teknoloji yatırımcılarına 8 ay sonra gelen müjde!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji yatırımcıları, sonunda beklediği haberi aldı. MIATK yatırımcılarının 8 aydır beklediği haber, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan geldi!

Sermaye Piyasası Kurulu, 10 Kasım tarihinde bir bülten yayımladı. Yayımlanan haftalık bültende 3 şirket halka arz onayı aldı. Öte yandan 8 aydır sermaye artırımı için onay bekleyen Mia Teknoloji de sermaye artırımı onayı alan tek şirket oldu.

MART AYINDA BAŞVURMUŞTU

Mia Teknoloji (MIATK), sermaye artırımı için 14 Mart 2023 tarihinde karar almıştı. Alınan karar doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurusunu ileten şirket, 8 aydır kuruldan onay bekliyordu. Beklenen onay sonunda geldi ve 10 Kasım tarihli bültenden MIATK bedelsizi onay aldı.

%1200 ORANINDA DEV BEDELSİZ!

Mia Teknoloji, 38.000.000 TL olan sermayesini 494.000.000 TL’ye yükseltecek. Şirket, bedelsiz sermaye artırımını %1200 oranında gerçekleştirecek. MIATK bedelsiz tarihi henüz netleşmedi. Detaylar netleştikçe WhatsApp kanalımız ve mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimlerle paylaşılacaktır. Kanalımıza katılmayı, uygulamamızı indirmeyi UNUTMAYIN.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme