Mia Teknoloji'den uluslararası arenada dev adım!

Borsa İstanbul'un popüler enerji şirketlerinden Mia Teknoloji, Romanya'da girişimlere başladı…

Mia Teknoloji'den uluslararası arenada dev adım!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un popüler enerji şirketlerinden Mia Teknoloji, Romanya’da girişimlere başladı. Şirketten yapılan açıklamada bağlı ortaklığı Enerjey Enerji A.Ş.‘nin Romanya’da Nouzi Energie S.R.L adlı bir firma kurduğu duyuruldu.

Borsada son zamanların yükselen şirketlerinden Mia Teknoloji, çalışmalarına uluslararası arenada devam ediyor. Amerika Birleşik Devleri’ndeki girişimlerinin ardından bu kez de Balkanlara atılım yapan şirket, bağlı ortaklığı aracılığı ile Romanya’da bir şirket kurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden açıklamada bulunan Mia Teknoloji, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bağlı ortaklığımız Enerjey Enerji A.Ş.‘nin, Fotovoltaik Güneş Enerjisi ile Elektrik Üretim Santrali (GES) projelerinin geliştirilmesi, öz kaynaklar ve/veya uluslararası finans ve yatırım kuruluşları ile ortak girişim projelerinin yapılması amacıyla 100% Enerjey bağlı ortaklığı olarak Bükreş, Romanya’da kuruluş başvurusunu yaptığı Nouzi Energie S.R.L şirketinin 11.10.2023 tarihinde kuruluş ve tescil işlemleri tamamlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MİA TEKNOLOJİ HİSSE CEZASI NE ZAMAN BİTİYOR?

MİA TEKNOLOJİ 6 AYDIR SPK’DAN ONAY BEKLİYOR

MİA TEKNOLOJİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme