MNDTR rüçhan hakkı kullandırma tarihleri belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi (MNDTR), bedelli sermaye artırımına onay vermişti. Şirketin rüçhan hakkı kullandırma tarihleri belli oldu. İşte detaylar!

MNDTR rüçhan hakkı kullandırma tarihleri belli oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

SPK, 8 Şubat 2024 tarihinde 3 şirkete sermaye artırımı için onay vermişti. Bu şirketlerden biri de Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi oldu. Mondi Turkey, %200 oranında bedelli sermaye artırımı gerçekleştirecek. Şirket yatırımcılarının merakla beklediği bedelli sermaye artırımı detayları ve rüçhan hakkı kullandırma tarihleri de açıklandı.

MNDTR BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI DETAYLARI!

Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi, 1.600.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 349.680.268,66 TL olan sermayesini %200 oranında bedelli sermaye artırımı ile 1.049.040.805,98 TL'ye çıkaracak. Şirketin bedelli sermaye artırımında rüçhan hakkı kullandırma fiyatı ise 1 TL olacak.

MNDTR BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI NE ZAMAN?

Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi, bedelli sermaye artırımında rüçhan hakkı kullandırma tarihlerini açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yatırımcıları bilgilendiren şirket, 15-29 Aralık 2024 tarihleri arasında rüçhan hakkı kullanımı gerçekleştirileceğini belirtti.

MNDTR rüçhan hakkı kullandırma tarihleri belli oldu!

FON KULLANIM YERİ

Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi, bedelli sermaye artırımından elde edilecek olan 699.360.537,320 TL'lik fonun tamamını finansal borç ödemesi (faiz, anapara ve diğer finansman maliyetleri) alanında kullanacak.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme