Pasifik Eurasia (PASEU) halka arz sonuçları, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Pasifik Eurasia Lojistik, halka arzda talep toplama işlemlerini tamamladı. Pasifik Eurasia halka arz…

Pasifik Eurasia (PASEU) halka arz sonuçları, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pasifik Eurasia Lojistik, halka arzda talep toplama işlemlerini tamamladı. Pasifik Eurasia halka arz kaç lot verdi, halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? PASEU halka arz sonuçları, kaç lot dağıttı? Pasifik Eurasia (PASEU) borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan 1 Haziran tarihinde halka arz onayı alan Pasifik Eurasia Lojistik, 6-7 Haziran tarihlerinde talep topladı. Şirket, toplam 34 milyon lotu 25 TL fiyattan halka arz yolu ile satışa sundu.

7 Haziran tarihinde talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından halka arz sonuçları merak ediliyor. PASEU için talepte bulunan yatırımcıların en çok merak ettiği konuların başında ise borsada ne zaman işlem göreceği ve dağıtılan lot sayısı.


HATIRLATMA: BU BİLGİLERE DAHA KOLAY ERİŞMENİZ MÜMKÜN! Halka arz, sermaye artırımı ve borsa haberleri için mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uygun olanı indirmeyi unutmayın. iOS ve Android uygulama linkleri, sayfanın en altında yer almaktadır.


PASİFİK EURISA (PASEU) KAÇ LOT VERDİ?

Pasifik Eurasia’nın halka arzına katılan yatırımcılara lot dağıtım işleminin en geç 9 Haziran Cuma günü gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bu dağıtım gerçekleştiğinde haberimiz güncellenecektir.

PASİFİK EURASIA (PASEU) HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Pasifik Eurasia halka arz sonuçlarının da 8-9 Haziran tarihlerinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

PASİFİK EURASIA BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Şirketin halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul’da işleme başlayacağı tarih de netlik kazanacak.

Gelişmeleri anlık olarak takip etmek için sayfanın en altında linkleri bulunan mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uyumlu olanı indirmeyi unutmayın.


Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.


Bakmadan Geçme