PGSUS hedef fiyat ve teknik görünüm!

Borsa İstanbul'un güçlü şirketlerinden Pegasus Hava Taşımacılığı (PGSUS) hisselerinde hedef fiyat ve teknik görünüm haberi!

PGSUS hedef fiyat ve teknik görünüm!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin önde gelen kurumlarından Yatırım Finansman, Pegasus (PGSUS) hisseleri için hedef fiyatını tutmaya devam ediyor.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Kurum, daha önce yine PGSUS hisseleri için 1.255 TL hedef fiyat belirlemiş ve web sitesinden yatırımcılarla paylaşmıştı. Son 12 ayda en yüksek 979.50 TL fiyatı gören PGSUS hisselerinde şu sıralar düşüş seyri devam ederken, PGSUS 12 ayın en düşüğünde ise 403 TL'den işlem gördü.

15 Aralık Cuma günkü seansı 703 TL'den kapatan PGSUS, 18 Aralık Pazartesi günkü seansta ise saat 11.45 itibariyle 691 TL'den işlem görüyor. Yatırım Finansman'ın model portföyünde en dikkat çeken hisselerden biri olan PGSUS, 1.255 TL hedef fiyat ile adından söz ettiren hisselerden de biri. Yatırım Finansman'ın model portföyünde yer alan diğer hisseler ise şu şekilde:
PGSUS hedef fiyat ve teknik görünüm!

Kaynak: Yatırım Finansman

PEGASUS (PGSUS) TEKNİK GÖRÜNÜM

PGSUS hedef fiyat ve teknik görünüm!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme