Yeni halka arz hisse tavan bozup tabana yürüdü!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi Mega Metal hisseleri (MEGMT), borsadaki ikinci gününde tavan bozup taban fiyata yürüdü. MEGMT hisseleri, 15 Aralık Cuma günü Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı.

Yeni halka arz hisse tavan bozup tabana yürüdü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 1 Aralık 2023 tarihinde halka arz onayı almasının ardından 7-8 Aralık tarihlerinde talep toplayan Mega Metal, 15 Aralık tarihinde ise Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Şirket, toplam 62.750.000 lotu 28,30 TL halka arz fiyatından satışa sunmuştu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Mega Metal halka arzında bireysel yatırımcılara 39.220.000 lot tahsis edilmiş ve bu yatırımcı grubuna, kişi başı 12-13 lot dağıtılmıştı. Halka arzın ardından Borsa İstanbul'da ilk günü gün tavan fiyat olan MEGMT hisselerinde, sabah seansının başlamasından kısa bir süre sonra tavan fiyat bozuldu. MEGMT hisseleri, saat 11.20 itibariyle -%8,10 düşüle 28,50 TL'ye kadar geriledi ve halka arz fiyatına kadar düşmüş oldu.

Yeni halka arz hisse tavan bozup tabana yürüdü!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme