Rönesans GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? RGYAS ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arzına onay vermişti. Şirketin talep toplama işlemleri tamamlandı. Rönesans GYO halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? RGYAS borsada ne zaman işleme başlayacak? Rönesans GYO kaç lot verdi?

Rönesans GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? RGYAS ne zaman işlem görecek?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 4 Nisan 2024 tarihinde Rönesans GYO’nun halka arzını onayladı. Şirket, 135 TL halka arz fiyatı ile toplam 33.357.450 lotu halka arz yolu ile satışa sundu. Rönesans GYO’nun talep toplama işlemleri ile 17-18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile halka arz edilen Rönesans GYO’nun halka arz büyüklüğü ise 4,5 milyar TL şeklinde dikkat çekiyor.

Şirketin halka arzında satışa sunulan lotların %80’ine denk gelen 26.685.960 lot, bireysel yatırımcılara tahsis edilmişti. Halka arzda talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından halka arz sonuçları ve borsada işleme başlama tarihi yatırımcılar tarafından merak edilmeye başladı.

RÖNESANS GYO HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Rönesans GYO’nun halka arz sonuçlarını, 22 ya da 24 Nisan tarihinde açıklaması bekleniyor. Şirketin halka arz sonuçları açıklandığında, mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecektir. Uygulamalarımızdan cihazınıza uyumlu olanı indirerek halka arzları takip edebilirsiniz.

RÖNESANS GYO KAÇ LOT VERDİ?

Şirketin halka arzında, bireysel yatırımcılara 26.685.960 lot ayrıldı. Kişi başı kaçar lot verdiği konusu ise halka arz sonuçları ile netlik kazanacak.

RÖNESANS GYO BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Şirketin halka arz edilen paylarının, RGYAS borsa kodu ile 24 ya da 25 Nisan tarihlerinden birinde borsada işleme başlaması bekleniyor. Net tarih belli olduğunda haberimiz güncellenecektir.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme