Sanayi şirketinden milyon avroluk iş anlaşması!

Borsa İstanbul şirketlerinden Bülbüloğlu Vinç (BVSAN), yeni iş anlaşması açıkladı. PARAM OLSA ŞURAYA…

Sanayi şirketinden milyon avroluk iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul şirketlerinden Bülbüloğlu Vinç (BVSAN), yeni iş anlaşması açıkladı.

İş anlaşmalarını peş peşe duyuran Bülbüloğlu Vinç, 2 Kasım tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinde bir açıklamada daha bulundu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 2.921.662 avro.

KAP üzerinden duyuruda bulunan BVSAN, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Şirketimizin iştiraki olan BVS Crane Technologies Gmbh, bir Alman firması ile sekiz adet vinç modernizasyonu işi için sözleşme imzalamış olup , sözleşme bedeli 2.921.662 Eur’dur. Söz konusu modernizasyon işinin 2025 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır.”

BÜLBÜLOĞLU VİNÇ NE İŞ YAPAR?

1985 yılında Ankara’da faaliyete geçen firma, sektörün öncülerinden biri olmayı başarmıştır. Küçük bir atölyede başlayan Bülbüloğlu; bugün 400 çalışanı, 37 bin metrekarelik kapalı alana sahip üretim tesisleri; Ankara, İstanbul ve İzmir Bölge Müdürlükleri, Çukurova Servis Bölge Müdürlüğü, Almanya Satış ve Servis Müdürlüğü, yurt içi ve yurt dışındaki bayileri, yaygın satış sonrası servis ağı ve sektörüyle ilgili dünya markalarıyla yaptığı işbirliği ile Türk vinç sektörünün önde gelen firmasıdır.

Bülbüloğlu Vinç’in ekipmanları hem Türkiye’nin her noktasında çalışmakta hem de dünyanın dört kıtasında 80’i aşkın ülkeye vinç ihraç etmektedir.

Şirket, bugün hem Türkiye’nin her noktasında çalışmakta olan vinçlere sahiptir. Hem de dünyanın dört kıtasında 90’ı aşkın ülkeye vinç ihraç etmektedir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme