Dikkat! 3 hisse için son gün!

Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerin bazılarında tedbir bulunuyor. Bu hisselerden 3'ünün tedbiri…

Dikkat! 3 hisse için son gün!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören hisselerin bazılarında tedbir bulunuyor. Bu hisselerden 3’ünün tedbiri için son gün! İşte detaylar!

Borsa İstanbul tarafından zaman zaman bazı şirketlerin hisselerine çeşitli tedbir uygulamaları getiriliyor. Bazı hisselerde bir çeşit tedbir uygulanırken, bazı hisseler de birden fazla tedbire maruz kalabiliyor.

3 Ekim 2023 tarihinde de 3 şirketin hissesine Borsa İstanbul tarafından çeşitli tedbirler uygulanmıştı. Bu şirketler ise Kristal Kola ve Meşrubat Sanayi Ticaret A.Ş. (KRSTL), Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. (TMPOL) ve Sönmez Pamuklu Sanayii A.Ş. (SNPAM) olmuştu.

Kristal Kola ve Meşrubat Sanayi Ticaret A.Ş. (KRSTL)

Kristal Kola hisselerinde 3 Ekim tarihinden bu yana kredili işlem ve açığa satış yasağı bulunuyordu. KRSTL hisselerinde uygulanan tedbir, 2 Kasım 2023 tarihli seans kapanışının ardından sona erecek.

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. (TMPOL)

Temapol Polimer Plastik‘in Borsa İstanbul’da işlem gören hisselerinde ise Kredili Alım ve Açığa Satış, Brüt Takas ve Emir Paketi Tedbiri bulunuyordu. TMPOL hisseleri de 2 Kasım 2023 tarihli seansın tamamlanmasının ardından bu tedbirler kapsamından çıkarılacak.

Sönmez Pamuklu Sanayii A.Ş. (SNPAM)

Borsa İstanbul tarafından 3 Ekim tarihinde tedbir kapsamına alınan hisselerden biri de Sönmez Pamuklu Sanayii A.Ş.‘nin hisseleri olmuştu. SNPAM hisselerinde bulunan; Emir Paketi Tedbiri, Brüt Takas, Kredili Alım ve Açığa Satış, Tek Fiyat ve İnternet Emir Yasağı 2 Kasım seans kapanışının ardından sona erecek.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme