Sermaye Piyasası Kurulu 2 şirkete halka arz onayı verdi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2 Mayıs 2024 tarihinde haftalık bülten yayımladı. Yayımlanan bültende 2 şirkete halka arz onayı verildi. Altınay Savunma ve Koç Metalurji halka arz onayı alan şirketler oldu. İşte detaylar!

Sermaye Piyasası Kurulu 2 şirkete halka arz onayı verdi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, geçtiğimiz haftanın ardından bu hafta da 2 şirkete halka arz için onay verdi. Geçtiğimiz yıl halka arz için başvuruda bulunan şirketlerden Koç Metalurji ile Altınay Savunma, SPK’dan halka arz onayı alan şirketler oldu. Her iki şirketin de halka arzda satışa sunacağı lot sayısının yanı sıra halka arz fiyatları da netleşti.

ALTINAY SAVUNMA HALKA ARZ DETAYLARI!

SPK’dan halka arz onayı alan Altınay Savunma, 35.294.118 lot sermaye artırımı ve 23.529.412 lot ortak satışı olmak üzere toplam 58.823.530 lotu halka arz edecek. Altınay Savunma halka arz fiyatı 32 TL oldu.

KOÇ METALURJİ HALKA ARZ DETAYLARI!

SPK’dan halka arz için onay alan şirketlerden biri de Koç Metalurji oldu. Şirketin halka arzında 105.000.000 lot sermaye artırımı ve 20.000.000 lot ortak satışı olmak üzere toplam 125.000.000 satışa sunulacak. Koç Metalurji’nin halka arz fiyatı 20,50 TL oldu.

Şirketlerin halka arz süreçlerini ve diğer tüm detayları, mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


 

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme