Şirket açıklama yaptı, hisse sert yükseldi!

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketi, bağlı ortaklığının kazandığı ihaleyi açıkladı. Şirketten gelen açıklama sonrasında hisse sert yükseldi. Detaylar, Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız haberde!

Şirket açıklama yaptı, hisse sert yükseldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olan Oncosem Onkolojik Sistemler (ONCSM), bağlı ortaklığı Santek'in kazandığı ihaleyi açıkladı. Oncosem, söz konusu ihale hakkında 29 Ocak 2024 tarihli seans açılışı öncesinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyuruda bulundu. 

Şirketin KAP açıklamasında, "Bağlı ortaklığımız, Santek Sağlık Turizm Tekstil San.ve Tic.A.Ş'nin, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi tarafından yapılan "36 AYLIK 1 GRUP 2 KISIM HASTA BAŞI KEMOTRAPİ İLAÇ HAZIRLAMA KARŞILIĞI TAM OTOMATİK/ROBOTİK MERKEZİ KEMOTERAPİ İLAÇ HAZIRLAMA HİZMET ALIMI " ihalesine katılarak 29.099.208,10 TL bedelle en uygun teklifi verdiği 12.01.2024 tarihli KAP bildirimi ile açıklanmıştır.

Bağlı ortaklığımızın vermiş olduğu teklif ihale komisyonunca değerlendirilmiş ve 29.099.208,10 TL bedelle Santek Sağlık Turizm Tekstil San.ve Tic.A.Ş ‘ye ihale edilmesine karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz." ifadelerine yer verildi.

HİSSE SERT YÜKSELDİ!

Oncosem'den gelen açıklama ile birlikte şirketin Borsa İstanbul'da işlem gören payları da sert yükseldi. 26 Ocak 2024 tarihli seansı 188 TL'den kapatan ONCSM payları seans açılışı ile birlikte pozitif görüntü verdi. ONCSM, saat 13.00 itibariyle %7'nin üzerinde primlendi ve 200 TL'nin üzerinde işlem görmeye devam ediyor.

Şirket açıklama yaptı, hisse sert yükseldi!

Fiyatlar, oranlar ve rakamlar gün içerisinde değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme