Şirketten gelen açıklama, hissesini tavana taşıdı!

Borsa İstanbul'da işlem gören gıda şirketlerinden Elite Naturel Organik Gıda (ELITE), bebek maaması üreteceğini açıkladı. Seans açılışı gelen açıklama sonrası şirketin hisseleri bir anda tavan oldu.

Şirketten gelen açıklama, hissesini tavana taşıdı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Elite Naturel Organik Gıda, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden dikkat çeken bir açıklama yaptı. Şirket, yaptığı açıklamada bebek maması üreteceğini ve seri üretime geçiş hazırlıklarının da tamamlandığını duyurdu. 

Elite Naturel'in KAP açıklamasında, "Şirketimiz bünyesinde uzun bir süredir ar-ge çalışmalarını sürdürdüğümüz bebek maması üretim çalışmaları sonuçlanmış olup, nihai ürün haline getirilmiştir. Hem organik hem konvansiyonel bebek maması olarak gerçekleştirilecek üretim ile ilgili olarak seri üretime geçişe yönelik hazırlıklar da tamamlanmıştır. Pazarlama faaliyetleri sonrasında seri üretime geçilmesi planlanmaktadır. Bu kapsamda bebek mamasının seri üretime geçilmesi durumunda konuya ilişkin açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılacaktır. Bebek mamalarının üretim ve satışına başlanılması ile birlikte Şirketimiz cirosuna ve karlılığına olumlu katkı sağlaması beklenilmektedir. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." denildi.

Şirketten gelen açıklama, hissesini tavana taşıdı!

HİSSESİ BİR ANDA TAVAN OLDU!

Elite Naturel, söz konusu üretim açıklamasını 8 Şubat seans açılışının hemen ardından gerçekleştirdi. Saat 09.26'da gelen açıklama ile birlikte borsada seansın başladığı saat 10.00'dan itibaren hisse bir anda tavan fiyata yükseldi.

7 Şubat 2024 tarihli seansı 53,20 TL'den kapatan ELITE payları, 58,50 TL'den işlem görüyor. Hissede günün tavan fiyatı devam ediyor.

Şirketten gelen açıklama, hissesini tavana taşıdı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme