Smart Güneş'in bedelsiz tarihi belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu, Smart Güneş'in bedelsiz sermaye artırımına onay vermişti. Şirket, Kamuyu…

Smart Güneş'in bedelsiz tarihi belli oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, Smart Güneş’in bedelsiz sermaye artırımına onay vermişti. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden bedelsiz sermaye artırımı tarihi duyurdu. SMRTG hisseleri, 26 Temmuz’da bölünmeye gidecek. İşte detaylar!

SPK, 20 Temmuz tarihinde yayımlanan haftalık bültende Smart Güneş Enerjisi’nin %98 oranındaki bedelsiz sermaye artırımına onay verdi. Şirket, 306 milyon TL olan sermayesini %98 oranında artırarak 605 milyon 880 bin TL’ye yükseltecek. Şirketin sermaye artırımında 76 milyon TL emisyon priminde, 223 milyon 880 bin TL ise geçmiş yıl kârlarından karşılanacak.

Smart Güneş, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden duyuruda bulunarak bedelsiz tarihini açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, bedelsiz pay alma başlangıç tarihi, 26 Temmuz 2023 şeklinde duyuruldu.

Bu tarihte SMRTG yatırımcılarının portföylerine %98 oranında bedelsiz pay tanınacak. Öte yandan şirket hisseleri de o oranda bölünecek. Smart Güneş yatırımcılarının bedelsiz sermaye artırımına katılmak için herhangi bir işlem yapması gerekmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KALESERAMİK HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI

FUZUL GYO HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI

ATAKEY PATATES HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI


Bakmadan Geçme