SPK, 2 şirkete halka arz onayı verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 25 Nisan tarihinde haftalık bülten yayımladı. Yayımlanan bültende, 2 şirketin halka arzına onay çıktı. İşte halka arz için onay alan şirketler hakkında detaylar!

SPK, 2 şirkete halka arz onayı verdi
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 25 Nisan tarihinde yayımladığı haftalık bültende, 2 şirkete halka arz onayı verdi. SPK’dan onay alan şirketler, Lila Kağıt ve Koton Mağazacılık oldu. Şirketlerin halka arzlarına dair bazı detaylar ise netleşti.

KOTON MAĞAZACILIK HALKA ARZ DETAYLARI!

Koton Mağazacılık, toplam 136.600.000 lotu halka arz edecek. Şirketin halka arzında bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Koton’un halka arz fiyatı ise 30,50 TL olacak. Halkaarzhisseler.com’un verilerine göre; şirketin halka arzının tamamı başarılı bir şekilde gerçekleşmesi halinde, halka arz büyüklüğü ise 4,16 milyar TL şeklinde gerçekleşecek.

LİLA KAĞIT HALKA ARZ DETAYLARI!

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz onayı alan bir diğer şirket de Lila Kağıt oldu. Şirket, toplam 120.000.000 lotu halka arz edecek. Lila Kağıt’ın halka arz fiyatı 37,39 TL şeklinde açıklandı. Lila Kağıt halka arzında da bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Şirketin halka arz büyüklüğü ise 4,48 milyar TL olacak.

Bakmadan Geçme