SPK bedelsiz onayı verdi, hisseler yükselişe geçti!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun bedelsiz sermaye artırımı onayı verdiği şirketin hisseleri yükselişe geçti.

SPK bedelsiz onayı verdi, hisseler yükselişe geçti!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 21 Aralık tarihli bültende 5 şirkete sermaye artırımı onayı verdi. Bu şirketlerden biri de %142,42 oranında bedelsiz sermaye artırımına başvuran EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. oldu. Şirket, 29 Eylül 2023 tarihinde bu kararı almış ve SPK'ya başvurusunu iletmişti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

EYG GMYO (EYGYO), 82.500.000 TL olan sermayesini %142,42 oranında bedelsiz artırarak 200.000.000 TL'ye yükseltecek. Şirket, bedelsiz sermaye artırıımını iç kaynaklardan emisyon primi yoluyla gerçekleştirecek. 21 Aralık'ta onay alan EYGYO'nun 25-29 Aralık haftasında bedelsiz sermaye artırımını gerçekleştirmesi bekleniyor.

SPK'DAN ONAY ALDI, HİSSELERİ YÜKSELİŞE GEÇTİ

EYGYO bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay gelmesini ardından şirketin hisseleri de borsada yükselişe geçti. 21 Aralık tarihli borsa seansını 23,36 TL fiyattan kapatan EYGYO payları, 22 Aralık saat 11.00 itibariyle 23,94 TL fiyatlardan işlem görüyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme