SPK bu kez 2 halka arz, 4 sermaye artırımına onay verdi!

Sermaye Piyasası Kurulu, 12 Ekim tarihli bültende 2 şirkete halka arz onayı verdi. Kurul, 4 şirketin…

SPK bu kez 2 halka arz, 4 sermaye artırımına onay verdi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 12 Ekim tarihli bültende 2 şirkete halka arz onayı verdi. Kurul, 4 şirketin de sermaye artırımını onayladı. Halka arz onayı alan şirketler, Vera Konsept GYO ve TAB Gıda olurken; SASA Polyester, Kron Teknoloji, BMS Birleşik Metal ve Ditaş Doğan Yedek Parça sermaye artırımı için onay aldı!

TAB GIDA HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ İLE DİKKAT ÇEKTİ!

SPK’dan halka arz onayı alan TAB Gıda, 6.825.000.000 TL’lik halka arz büyüklüğü ile dikkat çekti. Şirket, toplamda 52.500.000 lotu bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile halka arz edecek. TAB Gıda’nın halka arz fiyatı 130 TL şeklinde duyuruldu. Öte yandan borsa kodunun ise TABGD olması bekleniyor.

VERA KONSEPT GYO HALKA ARZ ONAYI ALDI

SPK’dan halka arz onayı alan bir diğer şirket ise Vera Konsept GYO oldu. Şirket toplam 55.000.000 lotu tamamen eşit dağıtım yöntemi ile halka arz edecek. Borsa kodu VRGYO olması beklenen şirketin hisse fiyatı ise 15,78 TL şeklinde açıklandı. VRGYO halka arz büyüklüğü ise 867.900.000 TL şeklinde dikkat çekiyor.

4 SERMAYE ARTIRIMI ONAYI ALDI

Sermaye Piyasası Kurulu, 4 şirkete de sermaye artırımı için onay verdi. BMS Birleşik Metal (BMSTL), bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirecek. Kron Teknoloji (KRONT) ve Ditaş Doğan Yedek Parça (DITAS) bedelli sermaye artırımı yapacak. SASA Polyester (SASA) ise SPK’dan tahsisli sermaye artırımı için onay aldı.

WhatsApp kanalımıza katılın gelişmeleri kaçırmayın. Kanala Katılmak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimlerle halka arzları takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme