Sümer Varlık Yönetim halka arz ne zaman, SMRVY kaç lot verir?

Bir şirket daha halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu. Sümer Varlık Yönetim'in halka…

Sümer Varlık Yönetim halka arz ne zaman, SMRVY kaç lot verir?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir şirket daha halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurdu. Sümer Varlık Yönetim’in halka arz için hazırlanan taslak izahnamesi de yayımlandı. Sümer Varlık Yönetim halka arz tarihi talep toplama ne zaman, borsada ne zaman işleme başlayacak? SMRVY kaç lot verir, hangi bankalar, T1 ve T2 bakiye geçerli mi? Sümer Varlık Yönetim halka arz katılım endeksine uygun mu?

Sümer Varlık Yönetim A.Ş., halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurusunu iletti. Şirketin taslak izahnamesinde yer alan bilgiler ise şu şekilde:


SPK Onay Tarihi: Onay Bekliyor

Talep Toplama Tarihleri: Netleşmedi

Sermaye Artırımı: 6.000.000

Ortak Satışı: 6.000.000

Toplam Pay Adedi: 12.000.000

Hisse Fiyatı: ***TL

Halka Arz İskontosu: %***

Halka Açıklık Oranı: %21,43

Halka Arz Büyüklüğü: ***

Dağıtım Yöntemi: Tamamen Eşit Dağıtım

Hisse Kodu: SMRVY

İşlem Tarihi: ***

Katılım Endeksi: UYGUN DEĞİL

T1 ve T2 bakiye kullanılabilir.


FON KULLANIM YERLERİ

Yeni portföy alımları: %50

Finansal borç ödemesi: %50


ÖNEMLİ DETAYLAR

30 gün fiyat istikrarı planlanmaktadır.

Şirket, 1 yıl boyunca herhangi bir sermaye artırımına gitmeyecek ve dolaşımdaki pay miktarını artırmaya yol açacak satış gerçekleştirmeyecektir.

Ortaklar, 1 yıl boyunca pay miktarını artırmaya yol açacak satış yapmayacaktır.


KAÇ LOT VERİR?

1 milyon katılım: 12 lot

1,2 milyon katılım: 10 lot

1,4 milyon katılım: 8-9 lot

1,6 milyon katılım: 7-8 lot

1,8 milyon katılım: 6-7 lot

2 milyon katılım: 6 lot


SÜMER VARLIK YÖNETİM NE İŞ YAPAR?

Sümer Varlık Yönetim A.Ş., BDDK’nın 28.11.2014 tarih ve 6090 sayılı kararı ile 03.12.2014 tarihinde kuruluş izni almıştır. 09.03.2015 tarihinde anonim şirket olarak kuruluşu ve İstanbul Ticaret Odası’na şirketin tescili yapılmıştır.

Şirket, bankacılık kanunu ve varlık yönetim şirketlerinin kuruluş ve faaliyet esasları hakkında yönetmelik çerçevesinde BDDK’nın 22.04.2015 tarihli kurul kararı ile BDDK’dan faaliyet izni kararı alınmış ve 28.04.2015 tarihinde şirketimize tebliği yapılmasına paralel faaliyetine başlamıştır. Sümer Varlık Yönetim A.Ş., faaliyetlerini ilgili mevzuata ve BDDK gözetim ve denetimine uygun olarak yürütmektedir.

Sümer Varlık Yönetim A.Ş., çözüm noktası sloganı ile alacak tahsil süreçlerinde hızlı ve etkin yöntemlerle ve sorunlu alacak tahsiline yönelik uzman kadrosu ile mutlak çözüm üretmek üzere ve mali ve finansal kuruluşlarla birlikte ortak projeler üreterek faaliyetlerini sürdürmektedir.

Şirketimiz ASV Holding kuruluşudur. ASV Holding, 1950 yılında temeli atılan Altınbaş Holding’in kültürü ışığında, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sofu Altınbaş tarafından 2016 yılında kurulmuştur. Altınbaş Holding, 66 yıllık deneyiminin ardından yeni bir kimlikle başarılarını taçlandırırken, içinde yer aldığı sektörlerde kalıcı ve en önde olmayı hedeflemektedir.

ASV Holding ortaklık çatısı altında, Sümer Faktoring A.Ş, Sümer Varlık Yönetim A.Ş., Altınbaş Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş., Altın Ziynet Eşyaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve DİA Finans Danışmanlık Ltd. Şti. olmak üzere; finans, gayrimenkul geliştirme, konut imalatı ve kuyumculuk sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler yer almaktadır.


BANKA VE ARACI KURUMLAR

Tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım sağlanabilir.


SÜMER VARLIK YÖNETİM HALKA ARZ NE ZAMAN?

Şirketin taslak izahnamesinde yer alan bilgilere göre, halka arzın 2023 yılı 3. çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.


Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.


Bakmadan Geçme