TAB Gıda borsada ne zaman işlem görecek? TABGD kaç lot verdi?

Sermaye Piyasası Kurulu, 12 Ekim tarihinde TAB Gıda'nın halka arzına onay vermişti. Şirketin talep…

TAB Gıda borsada ne zaman işlem görecek? TABGD kaç lot verdi?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 12 Ekim tarihinde TAB Gıda’nın halka arzına onay vermişti. Şirketin talep toplama tarihleri ise 18-19-20 Ekim olmuştu. Talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından TAB Gıda’nın halka arzında kaçar lot dağıtıldığı konusu araştırılıyor. TAB Gıda’nın Borsa İstanbul’da ne zaman işleme başlayacağı da yatırımcılar tarafından araştırılan konulardan biri. İşte detaylar!

TAB Gıda’nın halka arzında toplam 52.500.000 lot satışa sunulmuştu. Şirketin halka arzında fiyat 130 TL şeklinde duyurulmuştu. Talep toplama işlemleri tamamlandı. TAB Gıda’nın halka arzında bireysel yatırımcılara 40.950.000 lot tahsis edilmişti. Lotların 1.050.000 adedi grup çalışanlarına ve 10.500.000 adedi de kurumsal yatırımcılara tahsis edilmişti.

TAB GIDA KAÇ LOT VERDİ?

TAB Gıda halka arzına katılan bireysel yatırımcılara, 8-9 lot dağıtıldı.

TAB GIDA HALKA ARZ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

TAB GIDA BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

TAB Gıda’nın halka arz edilen paylarının 25 ya da 26 Ekim tarihinde Borsa İstanbul’da işleme başlaması bekleniyor.



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme