Tam 3 ay oldu! Bu hisse halen halka arz fiyatının altında!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (AVPGY) hisseleri, borsada 3 ayı geride bıraktı. Ancak hisse, halen halka arz fiyatının altında işlem görmeye devam ediyor.

Tam 3 ay oldu! Bu hisse halen halka arz fiyatının altında!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni halka arz şirketlerinden biri olan Avrupakent GYO (AVPGY), halka arz sonrası yatırımcılarının yüzünü henüz güldüremedi. Hisse, borsada işleme başlamasının ardından çok kısa bir süreliğine halka arz fiyatının üzerine çıkmıştı. Daha sonra yeniden düşüş gösteren AVPGY paylarında halka arz fiyatının altında fiyat devam ediyor!

TAM 3 AY GEÇTİ!

Avrupakent GYO’nun halka arz edilen payları, 21 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. Gong gününü sert düşüşle kapatan AVPGY payları, o günün ardından 4 Ocak 2024 tarihine kadar kademeli olarak düşmeye devam etti. Yeniden toparlanma sürecine giren AVPGY, 29 ve 30 Ocak tarihlerinde ise halka arz fiyatının üzerine çıkmıştı.

HALKA ARZ FİYATININ %20 ALTINDA!

Halka arz fiyatı 55,08 TL olan AVPGY, şimdiye dek en yüksek 56,80 TL’yi görmüştü. Akabinde düşüş grafiğine giren payları, 22 Mart 2024 tarihli seansı yükselişle kapatsa da halka arz fiyatının altında kalmaya devam etti. Hissede son seans kapanış fiyatı 44,08 TL oldu. Bu fiyat, 55,08 TL olan halka arz fiyatının yaklaşık %20 altında demek.

Tam 3 ay oldu! Bu hisse halen halka arz fiyatının altında!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 2
Efduluddin Şentakar 25 Mart 2024 09:41

Yahu alt tarafı gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi.Alanlarda hiç kafa yokmu?.Fabrika değil,elektrit santirali değil.55 TL edermi hiç. Ne Man kafa adamlar eşşeğe at ???? parası ödenirmi.Şuan 44 TL değil,5 TL anca vermem

Şakir 25 Mart 2024 00:23

Bu şirket insanların kanını emdi yazık iktidara yakınlar diye spk salağa yatıyor. Zarar üç aylık faiz de hesaba katılırsa yüzde kırk civarı

Bakmadan Geçme