Tam 700 milyon liralık iş anlaşması açıklandı!

Borsa İstanbul şirketlerinden Gür-Sel Turizm, dev bir iş anlaşmasının altına imza attı. Şirket, söz…

Tam 700 milyon liralık iş anlaşması açıklandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul şirketlerinden Gür-Sel Turizm, dev bir iş anlaşmasının altına imza attı. Şirket, söz konusu anlaşma hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden açıklamada bulundu.

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Gür-Sel Turizm ( GRSEL), yeni iş sözleşmesi ile yatırımcıları heyecanlandırdı. KAP’ta açıklamada bulunan şirket, Eskişehir’deki bir firma ile 2+1 yıllık iş anlaşması imzalandığını duyurdu.

Gür-Sel Turizm, bu anlaşma dahilinde personel taşımacılığı üstlenecek. Söz konusu sözleşme bedelinin ise 700 milyon TL’yi bulacağı aktarıldı.

Gürsel Turizm’den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimizin büyük ölçekli sanayi kuruluşları ile uzun soluklu işbirliği ve çözüm ortaklığı hedefleri doğrultusunda, Eskişehir’de faaliyet gösteren, Ülkemizin otomotiv sektörünün önde gelen üreticileri arasında yer alan müşterimizle 2+1 yıl süreli ve yaklaşık kontrat değeri eskalasyon tahminleri katıldığında 700.000.000.-TL’yi bulan personel taşıma anlaşması yapılmıştır. 1 Ağustos 2023 tarihinde faaliyete başlanacak proje için hazırlık ve satın alma görüşmelerine başlanmıştır. Değerli yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.”


Bakmadan Geçme