Tarih belli oldu! Hisse sayınız 2 katına çıkacak!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun bedelsiz onayı verdiği şirketin yatırımcıları! Bu haberimiz sizin için…

Tarih belli oldu! Hisse sayınız 2 katına çıkacak!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’nun bedelsiz onayı verdiği şirketin yatırımcıları! Bu haberimiz sizin için. Bedelsiz tarihi belli oldu. Hisse sayınız 2 katına çıkacak!

Sermaye Piyasası Kurulu, 18 Ekim tarihinde 2 şirkete sermaye artırımı için onay vermişti. Bu şirketlerden biri olan BMS Birleşik Metal (BMSTL), %100 oranında bedelsiz sermaye artırımına gidiyor. Şirketin bölünme tarihi de belli oldu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü hak kullanımına başlanacağını duyurdu.

BMSTL BEDELSİZ DETAYLARI!

BMS Birleşik Metal, 36.525.000 TL olan sermayesini %100 bedelsiz sermaye artırımı ile birlikte 73.050.000 TL‘ye çıkaracak. Şirket, bedelsiz sermaye artırımının tamamını ‘emisyon priminden’ karşılayacak. Şirketin hissedarlarına, %100 oranında bedelsiz pay dağıtılacak.

HİSSE SAYISI 2 KATINA ÇIKACAK!

Portföyünde BMSTL hissesi bulunan yatırımcıların hisse sayısı 2 katına çıkacak. Örneğin; 100 adet BMSTL hissesi bulunan yatırımcının 23 Ekim Pazartesi günü 200 hissesi olacak.

HİSSE FİYATI DA 2’YE BÖLÜNECEK!

23 Ekim Pazartesi günü, BMSTL hisse fiyatları da %50 oranında bölünecek. Bu durum, yatırımcılar için herhangi bir kayba yol açmayacak. Çünkü BMSTL yatırımcılarının hisse adedi 2 katına çıkacağından, maddi kayıp olmayacak!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme