Tavan tavan yükselen hisse, kısa zamanda yüzde 89 kazandırdı!

Borsa İstanbul'un son günlerde tavan tavan yükselen hissesi, kısa zamanda yüzde 89 kazandırdı. Yatırımcılarına prim sağlayan hissede son detaylar haberimizde!

Tavan tavan yükselen hisse, kısa zamanda yüzde 89 kazandırdı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Kaplamin Ambalaj (KAPLM) son zamanlarda sert yükselişi ile dikkat çekiyor. 2023 yılının son günlerde 75,10 TL'ye kadar gerileyen hisse, geçtiğimiz son seanslarla birlikte bugün de tavan oldu. KAPLM hisseleri, 141,90 TL'yi gördü. Hisse, kısa zamanda %89 oranında kazandırdı.

TARİHİ ZİRVEYE OYNUYOR!

Kaplamin Ambalaj'ın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 20 Aralık 2022 tarihinde 144 TL'ye kadar yükselmişti. Tarihi zirvesini o seansta gören hisse, daha sonra ise inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Hisse, tarihi zirvenin ardından 3 Mayıs 2023 tarihinde ise 65,60 TL'ye kadar düşmüştü. Yeniden yükselişe geçen KAPLM bu kez de 27 Aralık 2023 tarihli seansta dip fiyatlara yaklaşmıştı. 19 Şubat 2024 tarihinde tavan fiyata yükselen KAPLM, gördüğü 141,9 TL'lik fiyatla yeni tarihi zirvelerine oynamaya başladı.

Tavan tavan yükselen hisse, kısa zamanda yüzde 89 kazandırdı!

BofA'DAN SATILDI, A1'DEN ALINDI!

Kaplamin Ambalaj hisselerinde, 19 Şubat tarihli seansta en fazla satış yapılan kurum, saat 15.00 itibariyle Bank of America (BofA) oldu. BofA aracılığı ile 19 binin üzerinde KAPLM hissesi satılırken, alıcılar tarafında ise A1 Capital üzerinden 17 binin üzerinde alım gerçekleştirildi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme