Teknoloji şirketinden 'savunma sanayi' açıklaması!

Borsa İstanbul'un önemli teknoloji şirketlerinden biri olan Mia Teknoloji, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Şirket yaptığı açıklamada, savunma sanayi alanı hakkında bilgiler verdi. Yapılan açıklamanın detayları haberimizde!

Teknoloji şirketinden 'savunma sanayi' açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji, son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylardan yüksek oranda bedelsiz sermaye artırımının ardından, hisselerinin yükselişi ile de dikkat çeken şirket, bu kez de yaptığı son açıklama adından söz ettirdi.

Mia Teknoloji yaptığı açıklamada, savunma sanayi alanınnda Ar-Ge çalışmalarına başlanacağını duyurdu. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Savunma Sanayi alanında teknolojiler geliştirilmesi adına;

•İnsansız bulut altı hava araçları yardımıyla multi-spektral görüntüler ile yapay zeka destekli analiz yöntemleri geliştirmek,

•Elde edilen analizlere yönelik mayın teşhis ve tespit yöntemleri konusunda sonuçlar üretmek,

konularında yatırım faaliyetleri yürütmek ve Ar-Ge kabiliyetleri geliştirmek amaçlı çalışmalar yürütülmesi adına Yönetim Kurulu Kararı alınmıştır.
  
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme