Telekomünikasyon şirketi HALKA ARZ kararı aldı!

Borsa İstanbul'a yeni şirketler katılmaya devam ederken bazı şirketlerin de Sermaye Piyasası Kurulu…

Telekomünikasyon şirketi HALKA ARZ kararı aldı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’a yeni şirketler katılmaya devam ederken bazı şirketlerin de Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK), başvuruları devam ediyor. Telekomünikasyon sektörünün önde gelen firmalarından Odine Solutions Teknoloji’nin halka arzı için taslak izahnamesi yayımlandı. İşte HALKA ARZ detayları!

Sermaye Piyasası Kurulu‘na bir şirketten daha halka arz başvurusu geldi. Odine Solutions Teknoloji, 22.100.000 lot sermaye artırımı ve 22.100.000 lot ortak satışı olmak üzere toplam 44.200.000 lotu halka arz etmek için başvuruda bulundu. Şirketin halka arzında dağıtım şekli ise bireysel yatırımcılara eşit dağıtım olacak. Odine, bu durumda paylarının %40’ını halka arz etmiş olacak.

Odine Solutions Teknoloji halka arzında öne çıkan diğer detaylar ise şu şekilde:

FON KULLANIM YERLERİ:

Yurt dışı yatırımları: %52,5-62,5

İşletme sermayesi: %30-40

Yeni ürün ve çözümlerin finansmanı: %5-10

ÖNEMLİ DETAYLAR

*** gün fiyat istikrarı planlanmaktadır.

Şirket 1 yıl boyunca sermaye artırımı ve pay satışı yapmayacaktır.

Ortaklar, 1 yıl boyunca pay satışı yapmayacaktır.

ODINE NE İŞ YAPAR?

Odine, 2000 yılında kurulmuş olup, bilgi teknolojileri sektörü ve bu sektörün alt bileşenleri olan yazılım, hizmet ve donanım alanlarında faaliyet göstermektedir.

Şirketin toplam çalışan sayısı 94’tür. Odine, ulusal ve uluslararası telekomünikasyon şirketlerine şebeke yazılım çözümleri ve telekomünikasyon mühendislik hizmetleri sunmaktadır.

ŞİRKETİN DETAYLARI HALKA ARZ BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme