Yabancılar 10 gündür bu 5 hisseyi topluyor!

Borsa İstanbul'da son günlerde yükseliş sürerken yabancı yatırımcıların aldığı hisseler de belli oldu. İş Yatırım, 10 gündür yabancı oranı sürekli artan 5 hisseyi paylaştı. İşte yabancı yatırımcıların topladığı 5 hisse senedi!

Yabancılar 10 gündür bu 5 hisseyi topluyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul 100 endeksi son günlerde yükselmeye başladı. Aracı kurum ve yatırım şirketlerinden de analizler gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen yatırım şirketlerinden biri olan İş Yatırım da yabancı analizini paylaştı.

Kurum tarafından yapılan ve paylaşılan analizde, yabancı yatırımcı oranı sürekli artan 5 hisse senedine yer verildi. Hisse senetlerinde yabancı oranlarının 10 gündür sürekli arttığı kaydedilirken aralarında yeni halka arz hisse de dikkat çekti.

YABANCI ORANI 10 GÜNDÜR SÜREKLİ ARTAN HİSSELER!

Agrotech Yüksek Teknoloji (AGROT)

İş Yatırım tarafından paylaşılan analizde, yabancı oranı 10 gündür sürekli artan hisselerden biri AGROT oldu. Şirket, borsanın yeni halka arz hisselerden biri olarak dikkat çekiyor. AGROT hisselerinde 10 günlük süre arasında yaklaşık %10 yükseliş görüldü.

Yabancılar 10 gündür bu 5 hisseyi topluyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (ATAGY)

Yabancı oranı 10 gündür sürekli artan hisselerden bir diğeri de ATAGY hisseleri oldu. Hissede 10 günlük süre aralığında %10'dan fazla fiyat yükselişi kaydedildi. 

Yabancılar 10 gündür bu 5 hisseyi topluyor!

Marka Yatırım Holding (MARKA)

İş Yatırım'ın paylaştığı, yabancı oranı 10 gündür sürekli artan hisselerden biri de Marka Yatırım Holding hisseleri oldu. 10 gün öncesine göre hissedeki fiyat yükselişi ise %10'a yakın.

Yabancılar 10 gündür bu 5 hisseyi topluyor!

MLP Sağlık Hizmetleri (MPARK)

MLP Sağlık Hizmetleri'nin yabancı oranı da 10 gündür sürekli arttı. İş Yatırım tarafından paylaşılan verilere göre bu hisse de listede yer buldu. MPARK hissesi, 10 gün öncesine göre yataya yakın bir performans sergiledi.

Yabancılar 10 gündür bu 5 hisseyi topluyor!

Smartiks Yazılım (SMART)

Listenin son hissesi ise Smartiks Yazılım oldu. İş Yatırım'ın verdiği bilgilere göre bu hissede de 10 gündür yabancı oranı sürekli arttı. SMART hissesi 10 gün önceki fiyata göre %10'a yakın yükseliş gösterdi.

Yabancılar 10 gündür bu 5 hisseyi topluyor!

Kaynak: İş Yatırım


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme