Şirketten açıklama geldi, halka arz hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Kuzey Boru (KBORU), yatırım açıklamasında bulundu. Şirketten gelen açıklama sonrasında hisse tavan fiyata yükseldi.

Şirketten açıklama geldi, halka arz hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'a katılan son şirketlerden Kuzey Boru, yükseliş performansını artırmaya devam ediyor. Daha önce yaptığı satış ve iş anlaşmaları ile yükseliş gösteren şirketin hisseleri, bu kez de yatırım açıklaması ile yükseldi. 

Kuzey Boru, söz konusu yatırım hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bilgilendirmede bulundu. Yapılan KAP açıklamasında ise, "Şirketimizin devam eden yatırımlarından "Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki PPRC Boru ve Ek Parça Üretim Tesisi inşaatı" ile ilgili olarak 20.01.2024 tarihinde;
Yüklenici Firma ile "Çatı ve cephe panellerin temini ve işçiliği, çelik konstrüksiyon yapımı (malzeme, işçilik, nakliye, montaj dahil), fabrika içi beton kanal ve saha betonu yapım işleri ile ilgili 24.542.230 TL (KDV dahil) tutarında sözleşme imzalanmış olup işlerin teslim süreleri sözleşme tarihinden itibaren 120 gün olarak belirlenmiştir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla."
ifadelerine yer verildi.

HİSSE TAVANA YÜKSELDİ

Kuzey Boru'dan gelen KAP açıklaması, hisseyi de olumlu yönde hareketlendirdi. 19 Ocak 2024 tarihli seansı 86,35 TL'den kapatan KBORU, gelen açıklama sonrasında yükseliş gösterdi. Bir anda sert yükselen hisse, saat 13.50 itibariyle tavan fiyat olan 94,95 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

Yatırım açıklaması geldi, halka arz hisse tavan oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.