Yatırımcıya %1544 kazandıran şirket, milyonluk iş aldı!

BIST şirketi, yatırımcılarına %1544 kazandırmıştı. Şimdi milyon dolarlık iş anlaşması açıkladı! İşte…

Yatırımcıya %1544 kazandıran şirket, milyonluk iş aldı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

BIST şirketi, yatırımcılarına %1544 kazandırmıştı. Şimdi milyon dolarlık iş anlaşması açıkladı! İşte detaylar!

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden olan Oncosem Onkolojik Sistemler (ONCSM), iş anlaşmalarına devam ediyor. Halka arzının ardından yatırımcılarına %1544 kazandıran Oncosem, haftanın ilk işlem gününde milyon dolarlık iş anlaşmasına imza attı. Şirketten yapılan açıklamada, iş anlaşması bedelinin 4,1 milyon TL olduğu belirtildi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu‘ndan açıklamada bulunan şirket, “Şirketimiz, Dr.Abdurrahman YURTASLAN Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan “2023 Yılı 2 Aylık Kemoterapi İlaç Hazırlama Hizmet Alımı” ihalesine katılmış olup; şirketimize 4.103.886,60TL bedelle ihale edilmesine karar verilmiştir.” ifadelerine yer verdi.

YATIRIMCISI %1544 KAZANDI!

Oncosem Onkolojik Sistemler, 2022 Aralık ayının son günlerinde 17,50 TL‘den halka arz edilmişti. Şirket, 4 Ocak 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işleme başladı. İşleme başlamasının ardından tavan serisi yakalayan şirket, tarihi zirvesi olan 288,80 TL’ye geçtiğimiz aylarda ulaşmıştı. ONCSM hissesi, tarihi fiyatı ile halka arz yatırımcılarına %1544 kazandırdı.

Haber

Şu sıralar 195 TL‘lli fiyatlarda işlem gören ONCSM hissesi, bu fiyatı ile de halka arz fiyatının %1000‘in üzerinde primlenmiş oldu.

Haber

TEDBİR KALKTI!

Oncosem Onkolojik Sistemler‘in Borsa İstanbul’da işlem gören paylarına tedbir getirilmişti. ONCSM hisseleri üzerinde bulunan Kredili alım ve açığa satış, Brüt takas ve Emir paketi tedbiri 10 Ekim 2023 tarihinde sona erdi. Şirketin hisseleri şu anda tedbirleri kalkmış bir şekilde borsada işlem görüyor.

ONCOSEM NE İŞ YAPAR?

Oncosem Onkolojik Sistemler, 2008 yılında kurulmuş, kanser tedavisinde kullanılan ekipmanların ve tıbbi cihazların üretiminde uzmanlaşmış, devamında Diagnostik testler ve Koruyucu ekipmanlar üretimi ile de başarısını göstermiş Ankara merkezli bir şirkettir.



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.