Yazılım şirketinin hissesi 2 gündür TAVAN! Peki, neden?

Borsa İstanbul'da işlem gören yazılım şirketinin hisseleri 2 gündür tavan fiyatta! Peki hissenin yükseliş sebebi ne? Detaylar haberimizde!

Yazılım şirketinin hissesi 2 gündür TAVAN! Peki, neden?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un son zamanlarda en dikkat çeken şirketlerinden biri Kafein Yazılım oldu. Şirketin hisseleri 17 Ocak 2024 tarihli seansı tavan fiyattan kapattı. Bugünde yine tavan fiyattan işlem görmeye devam ediyor. 2 gündür tavan olan KFEIN hissesinde neler olduğu yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Sert yükselişi ile dikkat çeken KFEIN hissesinde sürpriz bir anlaşma söz konusu olmuştu.

Şirket, 16 Ocak 2024 tarihli seansın tamamlanmasının ardından dikkat çeken bir anlaşma açıkladı. Kafein Yazılım'dan yapılan açıklamada, Google ile sözleşme imzalandığı yatırımcılarla paylaşıldı. Akabinde ise 17 ve 18 Ocak 2024 tarihli seanslarda KFEIN hisseleri tavan fiyata yükseldi.

Kafein Yazılım'dan yapılan açıklamada, "16.01.2024 tarihinde Google Cloud EMEA Limited ile şirketimiz arasında Google Cloud Veri, Altyapı ve Siber Güvenlik Çözümleri alanlarında başta orta doğu olmak üzere tüm SEEMEA (Güney Avrupa ve Yükselen Pazarlar) bölgesinde partner olunmasına ilişkin Ticari İş Ortaklığı Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme imza tarihinde yürürlüğe girmiş olup, taraflarca feshedilmedikçe yürürlükte kalacaktır." ifadeleri kullanıldı.

2 GÜNDE %21 YÜKSELİŞ

Kafein Yazılım'ın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 16 Ocak 2024 tarihli seansı 67,50 TL'den kapatmıştı. Hisse, dünün ardından bugün de gösterdiği 2 günlük tavanla birlikte 81,65 TL'ye yükseldi.

Yazılım şirketinin hissesi 2 gündür TAVAN! Peki, neden?


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 2
Cavit 24 Ocak 2024 22:29

Erhan, haber sana yeni düşmüş olabilir. Haberin tarihine baktın mı?

Erhan 24 Ocak 2024 21:49

Hisse iki gündür düşüşte sizde daha yeni haber olmuş çok ilginç o trene bindik be indik biz teşekkür

Bakmadan Geçme