Google ile sözleşme imzaladı, hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul'un yazılım şirketlerinden Kafein Yazılım Hizmetleri, Google ile sözleşme imzaladı. Şirketin hisseleri borsada tavan fiyata yükseldi. İşte detaylar!

Google ile sözleşme imzaladı, hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören yazılım şirketlerinden Kafein Yazılım, geçtiğimiz gün dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden şirketin yaptığı açıklamayı sizin için haberimizde paylaşmıştık.

Kafein Yazılım yaptığı açıklamada Google Cloud EMEA ile partnerlik sözleşmesi imzaladığını duyurmuştu. Şirket açıklamasında, "16.01.2024 tarihinde Google Cloud EMEA Limited ile şirketimiz arasında Google Cloud Veri, Altyapı ve Siber Güvenlik Çözümleri alanlarında başta orta doğu olmak üzere tüm SEEMEA (Güney Avrupa ve Yükselen Pazarlar) bölgesinde partner olunmasına ilişkin Ticari İş Ortaklığı Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme imza tarihinde yürürlüğe girmiş olup, taraflarca feshedilmedikçe yürürlükte kalacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

HİSSE TAVAN AÇTI!

Kafein Yazılım'dan gelen bu sözleşme açıklaması sonrasında şirketin hisseleri tavan fiyata yükseldi. 16 Ocak tarihinde gelen açıklamanın ardından KFEIN 17 Ocak 2024 tarihli borsa seansına tavan fiyattan açılış yaptı. 16 Ocak seansını 67,50 TL'den kapatan KFEIN hissesi bugün saat 10.15 itibariyle tavan fiyat olan 74,25 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

Google ile sözleşme imzaladı, hisse tavan oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme