Yeni şirket kurdu, hisseleri yükseldi!

Borsa İstanbul'un dikkat çeken eneri şirketlerinden Smart Güneş Enerji, yeni şirket kurdu. PARAM…

Yeni şirket kurdu, hisseleri yükseldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un dikkat çeken eneri şirketlerinden Smart Güneş Enerji, yeni şirket kurdu.

Son zamanların en çok dikkat çeken şirketlerinden biri olan Smart Güneş Enerji, yeni şirket kurduğunu açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden kurulan yeni şirket hakkında yatırımcıları bilgilendiren Smart Güneş Enerji (SMRTG), bu şirkette güneş paneli hücre üretimi faaliyetlerinin yürütüleceğini açıkladı.

Konuyla ilgili KAP bildiriminde bulunan şirket, “Şirketimizin güneş paneli hücre üretimi faaliyetlerinin yürütülmesine ilişkin olarak, Şirketimizin %100 oranında paya sahip olduğu 50.000.000 TL sermayeli “Smart Güneş Paneli Hücre Üretim Teknolojileri Anonim Şirketi” unvanlı şirket kurulmuş olup tescil işlemleri tamamlanmıştır.” ifadelerine yer verdi.

HİSSELER YÜKSELİŞE GEÇTİ

Smart Güneş Enerji‘den gelen bu açıklamanın ardından şirketin Borsa İstanbul‘da işlem gören hisseleri de harekete geçti. 29 Kasım tarihli seansı 61,65 TL’den kapatan SMRTG hisseleri, yeni şirket kurulumu haberinin ardından yükselişe geçerek 64,50 TL’nin üzerine yükseldi.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme