Yeo Teknoloji, 20 yıl alım garantili sözleşme imzaladı!

Borsa İstanbul'un önde gelen enerji şirketlerinden Yeo Teknoloji dikkat çeken bir açıklamaya imza…

Yeo Teknoloji, 20 yıl alım garantili sözleşme imzaladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen enerji şirketlerinden Yeo Teknoloji dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Şirketin %100 iştiraki olan YEO Enerji Yatırımları A.Ş., Bahreyn Hükümeti’nin 20 yıl alım garantisi verdiği muazzam bir projeyi duyurdu. Bahreyn Formula-1 pistini de içeren toplam 84,8 MWp kapasiteli 4 ayrı Güneş Enerjisi Santrali Projesi için GETAS Energy Company W.L.L. şirketi ile büyük bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Bu önemli işbirliği şu ayrıcalıkları içeriyor:

GETAS Guls Solar Energy Company W.L.L’nin (SPV), toplam 84,8 MWp kapasiteli 4 ayrı GES projesinin %10 hissesinin YEO Enerji Yatırımları A. Ş.‘ye devri hakkı,

23,5 MWp kapasiteli Bahreyn Uluslararası Formula-1 Pisti’nin üzerinde bulunan carport güneş enerjisi santralinin anahtar teslim inşaatı,

Bahreyn Üniversitesi, Bahreyn Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi ve Al-Dana Amphitheatre gibi kurumlar için toplamda 71,3 MWp olan 3 adet Güneş Enerjisi Santrali’nin anahtar teslim inşaatlarını yapma hakkı.

Bu işbirliği ile Yeo Teknoloji, 2030 yılına kadar yenilenebilir enerjide 1 GW kapasite hedefleyen büyük bir oyuncu olarak kendini konumlandırdı.

Şirket, küresel arenada etkili bir şekilde varlık göstermeye devam ediyor.

TÜM YEOTK HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme