Yine YEO yine milyon dolarlık iş anlaşması!

Borsa İstanbul'un yükselen şirketlerinden biri olan Yeo Teknoloji, dikkat çeken bir iş anlaşması…

Yine YEO yine milyon dolarlık iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yükselen şirketlerinden biri olan Yeo Teknoloji, dikkat çeken bir iş anlaşması açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada sözleşme bedeli ise 5 milyon doların üzerinde.

Son zamanlarda hisselerinin yükselişi ile yatırımcılarını mutlu eden YEO Teknoloji, milyon dolarlık iş anlaşmalarını da sürdürüyor. Son zamanlarda peş peşe yeni sözleşmeler duyuran şirket, bu kez de Azerbaycan‘da bir iş anlaşmasına imza attı. Şirket, söz konusu anlaşma hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden de yatırımcıları bilgilendirdi.

Yeo Teknoloji‘den yapılan açıklamada, “Şirketimiz ile Azerbaycan Cumhuriyeti’nde enerji sektöründe faaliyet gösteren bir müşterisi arasında bugün (11.10.2023) Yangın ve Gaz algılama ekipmanlarının tüm devreye alım sürçleri dahil olmak üzere; mühendislik ve ürün tedariği işleri için 5.050.182,00 USD bedeli ile sözleşme imzaladığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.” denildi.

HİSSELER YÜKSELİŞE GEÇTİ!

KAP üzerinden yapılan iş anlaşması açıklaması sonrası Yeo Teknoloji hisseleri, Borsa İstanbul’da yükselişe geçti. Gün içerisinde en düşük 250,90 TL‘yi gören hisseler, açıklama sonrası 265 TL‘nin üzerine çıktı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme