Yurt dışına 75 milyon TL'lik satış yapacak!

Borsa İstanbul şirketlerinden Rainbow Polikarbonat, Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan yeni iş…

Yurt dışına 75 milyon TL'lik satış yapacak!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul şirketlerinden Rainbow Polikarbonat, Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan yeni iş anlaşması duyurdu. Şirket yaptığı açıklamada; yurt dışında faaliyet gösteren mevcut müşterisi ile imzalanan iş anlaşmasının 75.000.000 TL bedelli olduğunu açıkladı.

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören Kayseri şirketlerinden Rainbow Polikarbonat ( RNPOL), 28 Eylül tarihli yeni iş anlaşması duyurdu. KAP üzerinden açıklamada bulunan şirket yaptığı açıklamada; “Mevcut müşterilerimizden Bravo İnternatıonal CZ SRO (Çekya) ve SC Bravo Internatıonal RO SRL (Romanya) firmasının , Almanyadaki faaliyetlerini yürütmekte olan Bravo Europa GMBH (Almanya) da dahil olmak üzere 2024 yılı Ocak ayından başlamak üzere 2024 yılı için 2.500.000 Euro (75.000.000 TL lik ) satış anlaşması imzalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verdi.

Rainbow, 2023 yılı 6 aylık finansal tablosunda satışlarını %38 oranında artırması ile dikkat çekmişti. Öte yandan şirketin son bilançosunda net dönem kârı da %113 oranında yükselmişti.


Bakmadan Geçme