Yüzde 1108 yükselen hisse, kısa zamanda yüzde 70 düştü!

Borsa İstanbul'un gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Peker GYO (PEKGY), son zamanlarda sert düşüş gösterdi. Hisse, 2 Nisan tarihinde de taban olarak zirveden yüzde 70 değer kaybetti. PEKGY, daha önce ise yüzde 1108 yükseliş kaydetmişti.

Yüzde 1108 yükselen hisse, kısa zamanda yüzde 70 düştü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören GYO şirketlerinden Peker GYO, son zamanlardaki düşüşü ile yatırımcılarını adeta bıktırdı. Hisse, Şubat ayının ilk günlerinde şimdiye kadarki tarihi zirve fiyatını görmüştü. PEKGY kısa zamanda %70 düşüş gösterdi. PEKGY payları, tarihi zirvesinde 1 yıl önceki fiyata göre ise %1108 değer kazanmıştı.

1 YILDA %1108 YÜKSELDİ!

Peker GYO'nun Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 6 Şubat 2023 tarihli seansı 3,13 TL'den kapatmıştı. Aradan tam 1 yıl geçen hisse, 6 Şubat 2024 tarihinde ise şimdiye kadarki zirve fiyatını gördü. O tarihte 37,78 TL'yi gören hisse, 1 yılda %1108 yükselmiş oldu.

Yüzde 1108 yükselen hisse, kısa zamanda yüzde 70 düştü!

KISA ZAMANDA ZİRVEDEN %70 DÜŞTÜ!

Peker GYO'nun borsada işlem gören payları, 6 Şubat seansında gördüğü tarihi zirveden oldukça uzaklaştı. PEKGY, 2 Nisan tarihinde de taban fiyatı gördü ve zirveden yaklaşık %70 değer kaybetmiş oldu.

Yüzde 1108 yükselen hisse, kısa zamanda yüzde 70 düştü!

PEKGY hisse fiyatı haber yayın saati ile geçerlidir, gün içerisinde fiyat değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme